Un cop feta la consulta popular sobre la Independència de Catalunya ara ens proposem col·laborar amb tots aquells partits que ens acostin de manera clara cap a la Independència.

RESULTATS CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA A CALDES DE MALAVELLA

Ahir diumenge es va celebrar amb gran èxit la consulta sobre la independència de Catalunya a Caldes de Malavella.

Durant tot el dia diverses entitats i associacions de Caldes de Malavella van col·laborar organitzant actes a l'exterior de l'escola Sant Esteve. Durant aquesta setmana publicarem fotos dels diferents actes però volem aprofitar aquestes línies per agrair a la molta gent que ha col·laborat, tant a entitats com a particulars. A tots vosaltres: moltes gràcies!!!

Entretant a l'interior de l'escola , molt veïns i veïnes van entrar a exercir el seu "dret a decidir" i van votar en la consulta. Al migdia, la consulta va rebre la visita de tres observadors internacionals vinguts del País de Gal·les i d'Itàlia, quedant favorablement sorpresos de la serietat i força del nostre moviment democràtic reivindicatiu.

A tots els que heu fet possible aquest acte de reivindicació nacional de Catalunya, profundament democràtic i civilitzat, en defensa del dret a decidir... GRÀCIES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada