Un cop feta la consulta popular sobre la Independència de Catalunya ara ens proposem col·laborar amb tots aquells partits que ens acostin de manera clara cap a la Independència.

Manifest a favor de la celebració de la consulta

El llarg procés que va començar amb la renovació de l’Estatut, els problemes per aconseguir un finançament adequat, i totes les dificultats que han sorgit per al reconeixement de la personalitat nacional de Catalunya, han fet replantejar l’actual model de relació de Catalunya amb l’Estat Espanyol. Tot plegat, ha dut que a dia d’avui es plantegin vàries opinions pel nostre futur, cadascuna amb els respectius arguments.

Pensem que en una societat democràtica els ciutadans han de poder expressar la seva opinió sobre qualsevol tema. Per això un ampli grup de veïns de la nostra vila de diferents opinions, criteris i pensaments, s'han unit amb l'únic propòsit de fer una consulta clara, neutra i molt participativa el proper 25 d'abril. Amb el ple convenciment que cal demanar l'opinió a TOTS els caldencs, i que totes les opcions són ben rebudes i alhora importants, pensem que cal recollir el màxim suport social de la nostra vila, és a dir,associacions, agrupacions, entitats, etc ... per a poder celebrar una jornada amb la màxima participació i oberta a tothom. Per aquest motiu els sota signants donem suport a la realització de la consulta popular a la nostra vila, com exemple de democràcia, participació i respecte social.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada