Un cop feta la consulta popular sobre la Independència de Catalunya ara ens proposem col·laborar amb tots aquells partits que ens acostin de manera clara cap a la Independència.

Primera reunió de col·laboradors: comencem a treballar!!!

Benvolguts veïns i veïnes

Dijous passat vam celebrar una reunió per començar a organitzar-nos i decidir alguns temes
sobre la consulta sobre la Independència a Caldes de Malavella:

Data de la consulta
Passada la data del 13 de desembre, s'està planificant dues possibles dates per fer consultes, el 28 de febrer i el 25 d'abril.
Entre tots els assistents es van valorar els "pros i contres" de les dues dates del 2010 i finalment es va votar entre les dues opcions. La opció triada va ser el 25 d'abril de 2010. Així doncs ja tenim data per la consulta a Caldes de Malavella!!!

Finançament
Organitzar la consulta i tota la campanya a favor de la participació costarà diners. Per aquest motiu es va decidir obrir un compte corrent per començar a recaptar fons. Atès que no rebem cap tipus de subvenció ens hem de finançar a partir de donacions i actes de campanya.
En breu us donarem el número de compte per que feu, en la mesura que pugueu, les vostres aportacions i en feu difusió perquè força gent en faci.

Formació de grups de treball
Ja tenim en marxa diferents grups de treball. Els grups són:

1 Organització campanya participació
2 Logística
3 Informàtica
4 Tresoreria
5 Premsa i comunicació
6 Organització de la consulta
7 Seguretat

Si voleu col·laborar podeu afegir-vos al grup que volgueu.
Envieu-nos un missatge dient-nos al grup que voleu fer de voluntaris a l'adreça caldesdemalavelladecideix@gmail.com o truqueu-nos al telèfon 609369936.

Com sempre us demanem que feu difusió de tota la informació a la gent que teniu més propera. Qui desitgi adherir-se com a voluntari pot fer-ho en qualsevol moment!!!

Acte d'inici de campanya per les primeres consultes del 13 de desembre
EL proper diumenge 29 de novembre a Barcelona es farà un acte d'inici de la campanya per les consultes del 13 de desembre. Aquest esdeveniment busca aplegar a molta gent a la zona del Fòrum de Barcelona.
Hi ha previst fer un acte institucional amb un parlament del professor Josep Maria Terricabras a l'auditori del Fòrum i després hi haurà actuacions musicals.

Qualsevol dels voluntaris que volgueu anar-hi i entrar a l'auditori ho podeu fer pagant una entrada de 5€ (cal pagar el lloguer de l'auditori). Per la resta de públic en general la entrada serà de 10€.

ATENCIÓ! Els voluntaris que volgueu anar a l'acte teniu temps de pagar l'entrada fins aquest dilluns 23 de novembre fent un ingrés al compte 2100/3084/89/2200404263 (indicant el nom de la persona que fa l'ingrés). El reguard de l'ingrés serà la vostra entrada, porteu-la el dia de l'acte!!

Fins aviat!!!


Caldes de Malavella, Decideix
Som una plataforma totalment civil, on tenim com a objectiu celebrar una consulta sobre l’Independència de Catalunya a Caldes de Malavella. Uneix-te a Caldes de Malavella Decideix!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada